Om siden

På dette nettstedet kommer vi til å ta for oss hva et lavkarbo-kosthold faktisk innebærer, samt gi tips som kan hjelpe deg å komme i gang med den sunne livsstilen. Det er en del ting å huske på hvis du skal lykkes med en lavkarbodiett. Du må selvfølgelig sette deg inn i hva du kan spise og hva du bør holde deg unna, samt loggføre inntaket for å forsikre deg om at du ikke får i deg mer enn den aksepterte mengden karbohydrater.

Et ønske om å inspirere

Vårt håp er å inspirere, snarere enn å avskrekke. En lavkarbodiett er noe vi anbefaler på det varmeste, og fordelene er mange. Tross ryktene om hvor dyrt det er, gir vi tips om hvordan du kan minimere kostnadene ved å være smart når du handler. Når en lavkarbodiett gjøres riktig, dempes søtsuget (som er en vanlig årsak til at mange ikke klarer å vedlikeholde en diett over lenger tid) og appetitten blir redusert.

Dette er en av grunnene til at lavkarbo passer fint for de som ønsker å gå ned i vekt. I våre artikler forklarer vi dessuten hvordan man skal forholde seg til trening, og legger ut om viktigheten av det å få i seg den lille akseptable mengden av karbohydrater før trening. Vi har dessuten lagt ut noen gode oppskrifter på bakevarer vi håper vil få tennene til å løpe i vann. Et kosthold bestående av lavkarbo skal være noe en ønsker å bryne seg på med stor iver, og ikke noe som en ergrer seg over å teste ut.