Enkle lavkarbotips!

Når det kommer til lavkarbo-oppskrifter finnes det så utrolig mye spennende å velge blant. I denne artikkelen skal vi gi deg noen gode tips. Prøv noe nytt i dag!Enkle lavkarbotips!

Snacks

Det mange ikke tenker på er at det finnes en rekke type snacks som er lavkarbo. Kanskje du kan prøve deg på baconsvor eller ulike typer nøtter? Vi anbefaler å gå for macademia-nøtter. Dette er sunn snacks du kan ta med deg, så du kan gjøre et godt valg hvis du blir sulten, fremfor å bli fristet av andre typer mat. Det er ikke en oppskrift sånn sett, men et veldig godt tips!

Middag

Hva er dine favorittgrønnsaker med lavt innhold av karbohydrater? Vi anbefaler deg å finne fram til tre-fire typer du liker best og alltid ha disse for hånden. Dette gjør at du enkelt kan lage deg et måltid når du ikke har så lyst til å lage mat. Vi anbefaler deg å ha disse grønnsakene i frossen eller fersk form. Ha også alltid fet fisk og godt kjøtt tilgjengelig. For eksempel kan du spise laks som er bakt i ovnen med olje, sammen med brokkoli, blomkål og erter. Dette er et måltid som er helt fantastisk. Du kan selvsagt også ha fløtesaus, smør eller rømme som en del av dette måltidet.

Det som er så bra er at når du bruker liten tid på å lage mat, vil du ha mer tid til andre ting. Dette gjør at du for eksempel kan delta i konkurranse på nett. Det finnes så mange ulike premier og garantert noe du kan få bruk for i livet ditt.

Kaffe

Har du noen gang prøvd bulletproof-kaffe? Dette er den perfekte lavkarbo-oppskriften som gir deg energi gjennom hele dagen. Alt du trenger er kaffe, godt meierismør og fløte. Dette blander du sammen og vipps så har du bulletproof-kaffe. Noen kaller også dette for smørkaffe. Dette er en svært populær drikk blant mange som følger lavkarbodietten. Det får hele systemet ditt i gang.

Hva er ditt beste lavkarbotips? Her tar vi gjerne i mot alle tipsene du har, for vi elsker å dele kunnskap og erfaringer med andre!