Måltidskasser på døra

måltidskasser på døraDet har gått en stund siden et var snakk om måltidskasser på døren. Vi kjenner alle til Adams Matkasse, Godt Levert og Kolonihagen. Konseptet ble hurtig en suksess, for deretter å dabbe av igjen.

Men hvorfor skal man egentlig bruke matkasser, eller måltidskasser som det egentlig er snakk om. Her skal vi se på noen fordeler med slike matkasser på døra.

Ferske, rene produkt

Det er ofte snakk om hva masseprosessert mat gjør med kroppen. Man får ikke i seg nok og riktige næringsstoffer som igjen kan skape underskudd og i verste fall enkelte mangelsykdommer. Men med matkasser vet man at man vil få rene og ferske produkter, enten det er kjøtt, fisk eller grønt.

Med måltidskasser på døra har man alt man trenger for sunt kosthold.

Støtter norsk landbruk og næring

I matkassene får man de aller beste produktene. Her vil man bli servert alt fra det norske matfatet, noe som styrker den norske næringen og landbruk. Matkasser er i så måte mye bedre for de lokale bøndene og næringsliv, da de setter fokus på norske produkter.

Norske bønder er stadig utsatt for konkurranse og reduserte priser, så at matkassene kommer tilbake for fullt er bare en vinn-vinn-situasjon for alle parter.

Kortreist

Er det noe alle bør fokusere mer på, er det miljøutfordringene vi står ovenfor. Med en matkasse vil man få kortreiste produkter produsert i det lokale nærmiljøet. Det setter fokus på hva man kan lage av norske råvarer som er helt i høyde med alt annet man finner i diskene på kjøpesentrene. Dessuten slipper man å stresse til butikken.

Lærer seg nye oppskrifter

I matkassene er det med oppskrifter på deilige måltid. Også eksotiske og ukjente måltid, som man kan sette sammen med norske produkter.

Med en matkasse trenger man ikke lage middagen til noe problem, fordi matkassen har allerede ordnet hva dere skal spise hver dag i uken. Da kan man enkelt og uten samvittighetskvaler lage hjemmelaget pizza til helgen.

Oversiktlig og rimelig

Med en matkasse vil man vite nøyaktig hva man bruker av penger på middag eller andre måltid gjennom uken. Derfor kan man både spare på pengene og leve sunnere samtidig. Det er ikke bare utgifter til mat som forsvinner, men også ting som bensin, tid og ikke minst impulsive kjøp vil reduseres kraftig.

Man kan fort oppleve at lommeboken blir større med en måltidskasse på døra.

Konklusjon

Det er mange fordeler med å bestille måltidskasser på døra. Vi har nevnt både ferske produkter, støtte av norsk landbruk, sunt kosthold, kortreist som er miljøvennlig og ikke minst at man vil spare en god del penger på å bestille måltidskasser. Men det fins enda flere fordeler.

For når man både har bedre tid, penger og en sunnere kropp, så kan man bruke dette til å gjøre mer av det man har lyst til. Starte med en hobby, være sammen med barnebarna, drive med idrett eller bare slappe av på sofaen.

 

Valget er ditt, men med måltidskasser på døra har du gjort et riktig valg!