Burger

I dag ble mine klassiske burgere laget av den kjøttdeigen til Gilde som er blandet av svin og oksekjøtt. Rett og slett fordi det var det eneste å oppdrive på butikken.

Jeg var litt skeptisk, men det viste seg at det var et heldig kjøp. De ble knallgode! Til 1,2 kilo kjøtt tilsatte jeg et egg, en dæsj fløte og diverse dæsjer med krydder. Nam!

Burgeren ble servert med sellerirotfries, hjemmelaget aioli og grønnsaker. Anbefales!

20120624-203038.jpg
Til dessert ble det norske jordbær med fløte. Lykke! Ei anna lykkelig snupp i dag var Mira, som fant et modent jordbær på plantene vi plantet for litt siden:

20120624-203230.jpg

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Middagstips, Oppskrifter. Bokmerk permalenken.

7 svar til Burger

  1. Marita sier:

    Herlig! Både maten og prinsesse di :)

  2. Rita sier:

    Dumt spørsmål, kanskje, men stiller det alikevel: hvordan lager du sellerirotfriies? Elsker fløtegratinert sellerirot og innbiller meg at fries også må være godt!

    • Hei du. Jeg bare skar de i strimler, helte over litt olje, samt salt og pepper. Deretter stekte jeg de ved 200 grader til de var gjennomstekte. De ble ganske myke. Jeg har nemlig ikke lagd det før! Jeg pleier å skjære den i terninger og steke den i panna (råstekt sellerirot). Det er enda bedre!

    • Ps: har forresten ikke smakt fløtegratinert variant. Takk for tips!

  3. Lissi sier:

    Fløtegratinert sellerirot er kjempegodt, Cecilie! Selv liker jeg også sellerirot fries, men råstekt sellerirot har jeg enda ikke testet -så det skal jeg teste :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s