Kakao

I dag virker jeg ikke, og det gjør ikke eldstejenta heller. Vi er syke! Vi ligger i sofaen og småprater, slapper av, ser på tv… Jeg orker ikke la meg stresse, men det nærmer seg jul, og jeg har fortsatt ikke kjøpt en eneste gave! Å stresse hjelper ikke, og julaften blir det selv om jeg ikke kommer i mål – men det gjør jeg alltid.

Sofia og jeg skal kose oss med kakao og fudge. Det ER viktig å kose seg litt når kroppen er ute av funksjon!

Kakao lager jeg slik (oppskriften er per kopp)
3 ts kakaopulver (f eks pulver fra økosjokolade)
3 ts sukrin
2 dråper stevia vanilla creme
1 dl vann
1 dl fløte

krem på toppen!

Jeg har en melkesteamkanne fra Nespresso, og blander fløte og vann rett i den. Du kan varme det i en kjele også!

Økologisk, rå kakao er en antioksidantbombe, og det er viktig å fore seg selv med antioksidanter når man er syk :) Med et par fudgebiter til, blir det rene middagen hvis man teller kalorier. Men det gjør man ikke på lavkarbo!

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter, Superfood. Bokmerk permalenken.

3 svar til Kakao

  1. Janicke sier:

    God bedring til dere begge!!! Jeg har en syk gutt her! Deilig med kakao og fudge!!

  2. ååh kakao. akkurat det jeg trenger nå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s