Om Spirulina

Jeg mistenker at dette er grunnen til at jeg bestilte Spirulina:

(fra urtesenteret.no)
Spirulina har en appetittnedsettende virkning. Spirulina inneholder 10 ganger mer betakaroten enn gulrøtter, 50 ganger mer jern enn spinat, 10 ganger mer kalsium enn melk, 5 ganger mer klorofyll enn grønne blader og 3 ganger mer protein enn fisk. Spirulina inneholder dessuten vitamin B12, magnesium, enzymer og verdifulle fettsyrer. (…) Det er også påvist at spirulina kan gi beskyttelse mot allergiske reaksjoner ved å hemme frigjøring av histaminer. Mer forskning trengs imidlertid for å kunne bekrefte dette

http://fristendelavkarbo.wordpress.com/wp-admin/post-new.php

 

 

 

 

 

 

I tillegg har Silje og Janicke sendt meg kommentarer som gjør at jeg tror det var helt rett å bestille Spirulina (selv om jeg altså ikke husket at jeg hadde gjort det kort tid etter…).

Nå skal jeg være flink pike og nyte min grønne superdrink hver dag!

About these ads
Dette innlegget ble publisert i Småplukk, Superfood. Bokmerk permalenken.

9 svar til Om Spirulina

 1. siljesreise sier:

  Gjør det ! Spirulina er konge!

 2. Solveig sier:

  Hei!
  Så bra blogg! En liten fugl tipsa meg om den på jobben idag, så jeg måtte inn å se.
  Har en boks med spirulina, men den er ikke bare bare å drikke. Hva blander du den med?
  Jeg er virkelig i sving på lavkarbo om dagen, forrige uke var det ned 2,6 kg. Nå har jeg gått ned ca 13 kg siden oppstart tidlig august og det er utrolig moro og ikke minst motiverende for fortsettelse.
  Solveig

  • Hei du, så hyggelig!
   Du har vært så utrolig flink altså! Spør stadig den fuglen hvordan det går med deg ;) 2,6 kilo på en uke er jo helt vanvittig! Hurra for deg, Solveig!

   Du, jeg drakk det jo med vann først… Prøvde så med den eplesaften jeg har lagt ut oppskrift på, det var faktisk veldig ålreit. Prøvde å lage en blanding i dag med frosne jordbær, cocosa, eplesaft og spirulina. Det ble en tjukk, mørkegrønn grøt… Så helt for … ut, orket ikke ta bilde. Men det smakte nydelig, så jeg spiste og koste meg!
   Så koselig at du ville titte innom, altså!
   Klem ;)

 3. Gry sier:

  Hei!
  Var inne å så på urtesenteret.no sin nett side, der fant jeg bare Spirukina i tabletter. Skal det være i pulver?
  Gry:-)

  • Du kan velge! Pulveret smaker litt spesielt, for å si det mildt. Jeg har bestilt fra iherb.com, mye rimeligere enn i Norge. Der har de både pulver og kapsler. Anbefaler deg å ta en titt, gå inn på siden og søk på spirulina (og evt andre produkter du lurer på). Og så er det bare å spørre i vei etterpå :)

 4. Tilbaketråkk: Spirulinaeffekten | Fristende lavkarbo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s